Не сумуй... Сiджо

Не сумуй, моя люба, що вкрили сніги наше поле.
Не сумуй, моя леле, що сивими стали чорнії коси.

Не сумуй, що вже роси не падають на сіножаті,
Що так мало лишилось у нас світло-зоряних ранків.

Забуяє весна, заспіваємо ми лебединую пісню –
Повернемось туди, де немає ні кривди, ні болю.


Я кохаю тебе, моя білокрила лебідко!

*
«Стежина долi»


Рецензии