Любов Христа

Гріховний світ...Безмежна тьма...
І люд летить в погибіль вічну.
Та Бог живий! Любов Христа
Дає свободу.Гіркий відчай,

Безвихідь можуть відійти,
Якщо Христа в серця прийняти.
Лиш у Христі можна знайти
Всепрощення гріхів і дати

Він може радість повну вам,
Наповнить спокоєм і миром.
Прийдіть тепер всі до Христа-
Він із Отцем Своїм примирить.

Ви станете Божим дитям!
Не матиме диявол влади
Над вами, всим вашим життям.
Бог є любов. Лиш Він розрадить

У всіх стражданнях,поведе
ШляхОм новИм, прекрасним, чистим,
Усе нещастя відведе
І все життя ваше очистить!


Рецензии
Дуже гарний вірш!

Алена Дидык   12.02.2011 18:49     Заявить о нарушении