Пролог от А до Я. 22
- НИ. ВССЁ ВЖЕ ЗАКИНЧЫЛОСЬ. А. НАЧЫНАЕТЬСЯ УССЕ.
- КОТО ТЫ Е?!
- (Я) Е ТВИЙ Тато.
- ХИБА ВИН В МЕНЕ Е?!
- ВИН Е НЕ (Е), А (ЬО). см. оригинал
- ЯК ЦЕ??
- А ТАК, як е яйце, але без курицы.
- ЯК ЦЕ???
- О! ЦЕ ДУЖЕ ПРОСТО.
КУРВЦА ЯЙЦЕ ВЫСЫЖУЕ. НО. НЕ НЕСЕ ЬОГО.
ВОНО САМО СЕБЕ ПРЫНОСЫТЬ. И. ВХОДЫТЬ В СКОРЛУПУ.
ТОМУ ИЙ И ЗДАЕТЬСЯ, ЩО ЦЕ ВОНА ЬОГО НЕСЕ.
НО. ВНА НЕСЕ ЛЫШ СКОРЛУПУ.
А. ТОЙ, ХТО СКОРЛУПУ НЕСЕ, - ЯЙЦЕ НЕ МОЖЕ ЗНЕСТЫ.
БО. СКОРЛУПА Е ИЗ ЯЙЦЯ, яке себе ще не прынесло.
- ОЙ! ЯК ЦЕ Е СЛОЖНО!
- ДА. В УССЕ ВСЕ Е СЛОЖНИШЕ, ЧЫМ ЦЕ БУЛО У ВССЁ.
БО. УССЕ НИ В ЧИМ НЕ УСТАНОВЛЕНЕ. ВОНО ЛЫШ Е САМО У СОБИ.
А як це е - не розказаты. ТРЕБА ЛЫШ ОПЫТ МАТЫ. И ЗРАЗУ ЙГО ПОЙМЁШЬ.
АЛЕ ЛЫШ В ЦИЛОМУ. ПОДРОБЫЦИ ЩОБ ПОНЯТЫ ТРЕБА ЦЫМ СТАТЫ.
А чым? Не знаты. Бо якшо знаешь наперед, ТО СТАНЕШЬ ВССЬО, А НЕ УССЕ.
А разница огромная. Бо.
ВССЬО ЦЕ ХЬТЬ И В УССЕ, АЛЕ ВЖЕ КЫМОСЬ Вспахане.
А значить - не совое лыш.
А вообше, - що кому до вподобы.
Хочеш - беры сби це яйце. А хочеш - беры йкесь друге.
Тут воопше так це запутано. Розпутувуй - вот что таке УССЕ.
НУ. ТАК ТЫ ПОНЯЛА МЕНЕ?!
- НЕ ЗНАЮ. НО МНИ ЩОСЬ ЦЕ УССЕ НЕ НДРАВЫТЬСЯ.
- МНИ ТОЖЕ.
- ТАК ЧО ТЫ ЗВИДТЫ НЕ ПИДЕШ?!
- А ХТО Ж ТАМ БУДЕ ЗАМЕСТО МЕНЕ?
см. Пролог от А до Я. 23.
Свидетельство о публикации №111020304060