Емiгрантам

Послухай мене, друже!
На кого совість твоя служе?
Куди іде твій шлях?
І ким себе ти бачиш в снах?

Європа, Росія, а також Америка,
Ти хочеш туди, у тебе істерика!
Чистити хліви, замітати двори,
Бути внизу й повзти догори!!!

А чого будуть хотіти,
Згодом твої діти?
Іти по рабських батьківських
стопах
Й подачки панові тиснути у руках?

Доки молоді- за євро гуляють,
Виростають дурними- нічого не
знають.
Батьківщину- Україну гірко
проклинають,
Що даром нічого тута не мають!

Та хто ж їх навчить, як Україну
любить,
Як на дідівській землі, треба робить,
Як історію краю тре пам'ятати,
Як Героїв України тре шанувати!

Коли ще з дитинства вони
всиротіли ,
Коли із-за грошей їх душі змарніли,
Коли поруч батьків ніколи не має,
То й дитина коріння свого не знає!


Рецензии
Повністю з вами згідна!

З повагою,

Богдана Синюк   06.02.2012 01:36     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.