Бiлi ночi дитячих мрiй...

Білі ночі дитячих мрій,
І майбутнього білі ночі,
Хочу бачити в вроді твоїй,
Я п’янку нерішучість дівочу.

А життя наче сум,наче жаль,
І незаймані білі ночі,
І щезає буття печаль,
Твої сірі,глибокі очі.

Галасливий минулий день,
Зустріч бажану напророчив,
А душа так жада пісень,
Білі ночі,щасливі очі.

Білі ночі здійснених мрій,
І майбутнього білі ночі,
І тому бачу в вроді твоїй,
Я п’янку нерішучість дівочу...


Рецензии