Сумнi спогади

Як важко згадати ту війну,
Де пролилось багато крові
І ту історія печальну і сумну,
Де немає місця для щастя і любові.
Тільки сльози капають з очей,
Як згадаєш скільки люди не спали ночей,
Скільки людей полягло у могили!
Жорстока війна їх туди положила.
В живих серцях, що лишились
Нестерпний біль йдосі луна,
Вони за долю Вкраїни молились
І вона перемогла!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.