Без Бога людина н1що

Милість Твоя - навіки.
Любов Твоя -неземна.
Без Тебе ми всі - каліки.
Без Тебе - ми в"язні гріха.

Без Тебе не маєм любові
До ближніх, до всіх людей.
Не має щасливої долі,
Хто в серці без Бога живе.

Без Бога високі стремління,
І мрії, й надії - міраж,
А горе, нещастя й падіння-
Важкий, непідйомний багаж,

Що гне до землі, прибиває,
Що спокій і мир відбира.
Христос лиш усіх звільняє
Від тяжкого гніту гріха.

Він хрест Свій поніс доостанку,
Він кров"ю мене обмив,
Звільнив мов невільницю-бранку
Від пут сатанинських - гріхів,


Які заважають людині
По-справжньому вільно жить.
Щоб вільними буть, жить повинні
Ми так, як нас Біблія вчить.

Отож, прийдіть до Ісуса-
Спасителя душ людських,
Відійдуть всі ваші спокуси
І згине найтяжчий гріх.

Лиш серце відкрийте щиро,
Довіртесь у всьому Христу.
Він серце наповнить миром,
Любов Свою дасть, доброту.

Ми , люди - творіння Божі.
Без Бога нам добре не жить.
Господь хай усім допоможе,
Укаже, направить, навчить

Жити по волі Божій,
В Слові Його пробувать.
Тільки лиш Бог допоможе
По-справжньому вільними стать.

Звертаюсь,Боже, до Тебе,
Могутній Отець всесильний:
Зглянься над нами із неба-
На грішний народ України.

Тобі ж вся хвала і слава!
Тобі лиш моє поклоніння!
Твоя навічно держава!
В Тобі лиш наше спасіння.

Осанна! Хвала! Алілуя
За Слово Живе, за любов!
Упевнено в вічність іду я-
Ісус увесь гріх поборов!


Рецензии