Коханiй

Втомилось сонечко
І спочивать пішло
За сиву гору.
Твої вуста цілую
І співаю колискову.

*

Візьму в долоньки ніжно
Сонечко моє
I вип'ю з нього
Весь червоний день
Iз вуст твоїх гарячих

*

«Стежина долi»


Рецензии