Я закутаюсь в халат

 Я закутаюсь у твій халат,
І засну немов в твоїх обіймах,
І крізь сон ловити буду аромат,
Й мріяти, що ніч в нас спільна.
 
В твоїй кружці, каву я розчиню,
Потім довго ще її  не буду мити.
Все  чекатиму, що зайдеш,
Ти на кухню ,щоб її допити.

Твої речі по кімнаті розкидаю,
Світла на веранді я не вимкну…
І гадатиму, що недалеко ти,
Просто, вийшов на хвилинку.
                19.10.10.


Рецензии