Загляни

Загляни мені пильніше в очі,
І затримай погляд лиш на мить.
Неодмінно ти помітиш,
Від розлуки серце як болить.

 І  вуста тобі мої розкажуть ,
Які темні без любові ночі.
Холодно і пусто як без тебе -
Загляни лише пильніше в очі.

Важко, хоча з виду і не скажеш,
Посмішкою я безвихідь крию.
Загляни мені пильніше в очі,
Лише там побачиш, як я млію.

Не чекай, коли позву, попрошу,
Важко мовити слова прохання,
Загляни мені пильніше в очі,
У безодні їх  знайдеш  зізнання.

18.11.10.


Рецензии