Плаче душа

Душі забутих покликів,
Шукаю забуття.
Душа моя вже спить давно,
Давно уже твоя...

І півники співучії
І пісня солов'я.
А якже ви гадаете,
Про що співаю я?

Душа моя як лід крихкий,
Розбилась б вже давно.
Та не спитався ти мене,
Чому живе воно...

Думки блукають у вогні,
Палають всі думки.
Одну б частиночку мені,
Кохання німоти...


Рецензии