Sommeridyllen

SOMMERIDYLLEN

Litt snшhvitt pе hшy blе...
Og  under - dyp turkis..
Hva er det?
Himmel’n, skyene og havet...
En tidlig sommermor’n...
Lett frisk forsiktig bris...
Der luften klinger av klarheten -
                og danser
I par med et kjшlig lys
Utkledd i pink og gold
Av en gudinne
Som stеr opp sе tidlig*...
.....................................
Nе dagen er begynnt
Den fylles pе med sol
Og hеp, og varme –
Er ikke det den sommeridyllen?


_______________________________________________

*Aurora,  Romersk navn til Morgenrшdens Gudinne


Рецензии