Калина

Коли піду від вас,
                мої хороші друзі,
На пам'ять вам лишу
                калину в лузі.
Хай зоряно цвіте
                і рясно родить.
Хай соловейко
                подружку знаходить
На тій калині,
                і всю ніч співає,
Хай вам калина
                душу зігріває.
Про мене вам
                нагадуючи знов:
Що більш за все
                любила я любов,
Що я життя любила
                і любов...


Рецензии
Гарний вірш!
Заходьте, завжди радий!
З повагою.

Владислав Похилый   04.02.2011 12:29     Заявить о нарушении