Прощання

Коли любов відходить -
Що сказать
                їй на прощання ?
Лиш одне:
                спасибі...
За все хороше,
                що дала,
За все,
              що ми подарувати
Змогли,
             було кому....
Впечалях і образах,
                як в диму,
Цвіте вогонь
                нев'янучого щастя,
Який із нами -
                через всі напасті,
Через вітри холодні
                слів лихих,
Помилок,
Нерозумних наших дій,
Через байдужість звички,
                втому,зради...
Через брехню
                і дружнії поради...
Любові щастя,
                найдорожче ти...
Якби ж тебе
                уміли берегти.


Рецензии