Наше життя немов кiно...

Яскравi кадри з кiнофiльму.
Наше життя немов кiно.
I сюжетик не постiйний,
Якби там вже не було.
Ну а справа наша - грати,
роль хорошу чи лиху -
Це уже вiд нас залежить,
чи здолать свою пиху.
Хоч сюжет життя не власний -
можем iмпровiзувати.
Грати вдало на контрастах,
темпераменти мiняти.
Лиш єдина є вiдміність -
п'єсі вже ж бува кiнець,
а життя усе триває,
i плани наші - на нівець...


Рецензии