Б1бл1я лист в1д Бога

Я від синочка одержала листа...
Лечу в квартиру прочитати швидше!
А у квартирі вже давно чека
Від Бога лист правдивий, найщиріший.

Та чи ж читаю з трепетом його,
Так , як синівський: з ніжністю, з любов"ю?
Чи ж всі слова, усі до одногО
Читаю й перечитую я знову?

Господній лист - Святе Боже Письмо
Нехай у нашім серці оживає;
Воно життя дає, вічну любов,
Живу любов, яка ніколи не минає.

Господнє Слово - тільки на добро.
Воно і помічник мій , і порадник.
Читайте ж завжди з трепетом Його;
Воно укаже нам гріховні вади.

Все Слово Боже - Хліб нам для життя.
Чи ж ми вживаємо цей хліб щоденно?
Чи не впадаємо в духовне забуття?
Чекає відповіді Бог від нас даремно?

Своєму сину зразу відпишУ,
Бо він же так листа мого чекає!
А Богу відповідь я дати не спішу.
Бог є любов...Мене він почекає...

Ми створені по образу Його,
По образу й подобі Його Божій,
Для спілкування нас створив Господь-
Без спілкування з Богом жить не зможем.


Рецензии