Серце тебе не кохаэ

Відійди. Ти хіба не бачиш,
Що даремно над вчора плачеш.
Що займаєшся ділом марним.
Одиноке не зробиш парним.

Як не ясно, що я байдужа.
Перейматись не варто дуже.
Не даю тобі навіть надію,
Бо душею кривити не вмію.

Ти надумав, чого немає.
І ніколи не буде, знаю.
Ти життя у фантазіях губиш.
Не взаємно роками любиш.

Ти у відчаї мовив образу.
Я надовго замкнулась відразу.
Я прощу, гнів в душі стихає,
Тільки серце тебе не кохає…


Рецензии