Я не одна!

Мій Бог, вмістився у Тобі
Весь світ, усе моє життя:
У щасті, в радості, в журбі
Я не одна, я не одна

Зі мною Бог, моя Зоря
Ранкова, чиста і свята.
Мій Бог у співі солов"я.
Я не одна, я не одна.

У полудень жаркий, пекучий
Бог - прохолодна тінь моя,
Тепло в мороз, в мороз тріскучий
Я не одна. Я не одна.

У дощ, у вітер, сніговії
Господь живе в душі моїй,
Дарує радість і надію
Бог пресвятий і вічний мій.

Коли буває йти так тяжко,
Мене Господь,Господь трима,
Слідкує за усим уважно.
Я не одна. Я не одна.

Коли стомлюсь й за сильну спину
Надійну хочеться сховатись,
Він заступає, як дитину
Турботлива і ніжна мати.

Я вдячна,Господи єдиний,
За маму, сина , за життя,
За те, що нас Ти не покинув.
Я не одна. Я не одна.

За те, що любиш , обіймаєш
І витираєш сльози з вік,
Хвала у серці хай лунає-
Зі мною,Боже,Ти навік.


Рецензии