А ён горды i святы, народ беларускi!

А ён горды і святы, народ беларускі,
Як страцім-лебедзь на крылах хрусткіх
Усё трымае…
Ды не хавае знясіленную шыю.
І ніколі, чуеце, ніколі!
Не кланяецца ўпояс.
Волі!
Хай выпрастае крылы!


Рецензии
Хай беларускi народ выпрастае крылы,i лятиць у прастор вольно.
З павагаю.

Орехова Галина   09.02.2011 22:59     Заявить о нарушении