Люди, примир1ться з Богом!

Хочеться на світ увесь сказать,
Людям всім і кожному окремо,
Щоб прийняли Божу благодать,
Бо страждав Господь наш не даремно.

Він омив, очистив всі гріхи-
За гріхи наші Ісуса розіп"яли,
Щоб Його в  серця прийнять могли,
Щоб життя, спасіння вічне мали.

Навкруги гріховна суєта,
Недоречність,злоба, недалекість,
Підлість і духовна глухота,
Бо зайшли від Бога так далеко.

А поля вже білі. Скоро жатва-
Другий раз прийде до нас Христос
На цю землю,щоб Своїх забрати,
Тих, хто вже для вічності воскрес.

А що буде з тими, що без Бога,
Хто не примирився ще з Христом?
Яка їх у вічності дорога?
О, мій Бог, Гомора і Содом?!!

Боже милий! Боже милосердний!
Я із щирістю прошу Тебе й молю:
На Твій шлях нехай усі повернуть,
Всі гріхи залишать без жалю.

Люди, я прошу всіх, закликаю:
Не відкиньте милості Христа;
Примиріться з Богом, вас благаю,
Щоб спасіння мати і життя!


Рецензии