when my mother fell in bloom

and if i hug u this time will u come again?
will u will or shall i wish to stay? - she asked
надо есть
надоест
первобытный бог БЫТ. убить ли?
бытует мнение
у плиты

вас пытались растить растениями
а вы
всеравно цветы


Рецензии