Берегите любимых

Бережіть коханих


Кажуть, що домогтися визнання дівчини, яка кохає іншого, дуже важко, але можливо… Можливо! І частіш за все дівчата, у захваті від такої уваги, кидають своїх хлопців на користь завойовників їх сердець. Але чому? Тому що хлопці не намагаються довести дівчині своє кохання, як колись на перших побаченнях, не розуміюче, що в таких ситуаціях потрібно саме це, саме напористість, любов та найбільша увага. В іншому випадку дівчата розцінюють бездіяльність своїх хлопців, як слабкість, як відсутність кохання до них. Не дівчата повинні переборювати себе в таких випадках! Хлопці можуть змінити ставлення дівчини! Тож боріться за свою любов, якщо хочете її зберегти! І ніколи не забувайте про сюпризи серед сірих буднів!

Немає сенсу зараз, щось шукати.
Щось втрачене, забуте, сховане.
Ти запроторюєш себе за грати!
Втрачаєш друзів, світ, саму себе.
Мов горлиця в істериці горланить
Твоя душа, до серця завітавши.
Не віриш і нічого ти не знаєш,
Наче й не було всього того,
Що прийшла згадати.
Наче історії, засушені в гербарій,
І не твої вже зовсім, не з тобою сталось.
Ти дивишся казки, зі смутою читаєш,
Чекаєш. Знов на щось чекаєш.
Та якщо не природно викликати
Любов до когось, що вже гасне,
Не можна за партнера хід зробити,
Граючи в такі собі «любовні шахи»,
То що робити? Як тут із собою владнати?..
А з іншого флангу
Ще й гра у карти… немає сил терпіти.
Не впоратись з вальтами.
І хочеться десь глибше заховатись.
Кохати? Я не можу так кохати…


Рецензии