Таiна

       Т А Ї Н А


Чи можна описати,
Що таке -
                любов?
Віками пробуємо
                знов і знову,
Відколи світ стоїть,
Любові
             вогонь горить,
Чуття її чудові,
Вона,як вітер,
                невловима,
І слова
           спадають,
                як роса,
Із квітів дивних
Вічно загадкової
                любові...


Рецензии