Спадае жовтий лист

Спадає
            жовтий
                лист,
                немов печаль...
І будем зимувать,
                застигнувши,
                безлисті,
У краплях зимових,
У сліз намисті....
Та холода відійдуть
                в синю даль.


Весна прийде,
                і сонечко надії
Воскреслої
                нам душу відігріє.
І із бруньок
                таємного чекання
Проклюнеться
                беззахисне кохання:
Тендітне -
                і сильніше від усього.
І ми воскреснем
Для життя нового !


Рецензии
А від чуття коханої руки
Дзвенять і розпускаються бруньки...
З теплом

Надя Чорноморець   06.02.2011 14:34     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.