Осiннiй вальс

Лебеді білі,лебеді сірі
Тихо по небу
                пливли і летіли.
Хмари осінні
                білі і сірі,
Снігом і дощиком
                впали,осіли.
Вітер гортає
                листя берези.
Роздуми осені -
                шальки-терези:
Що ми здобули,
                що не вдалося,-
Що нам із марень
                весняних
                збулося.



Спогади літа -
                крапельки меду,
Сонячний промінь
                від мене до тебе,
Місячні ночі,
                ранку зірниця -
Ще нам і взимку
                це літо насниться.
Сніг закружляє
                любов не завіє,
Весни навіють
                нові надії.
Хай наяву все
                буде,що сниться:
Лебідь кохання,
                щастя Жар-птиця.


Рецензии
Дуже легко і щемно.
Хай щастить

Надя Чорноморець   06.02.2011 14:32     Заявить о нарушении