Слова

Вітер...
Сосни...
Небуття...
Кохання...
Мрії і життя...
Солоний дощ і твої губи...
Мене ти більше вже не любиш...
Портрет...
Думки...
Цигарка й кава...
Make-up і посмішка лукава...
Думки...
Надії...
Зневажання...
Забути все -
Моє бажання!..


Рецензии