Не м1й ангел

Мені здається, що ти - ангел,
Який зійшов тільки з небес.
І хочеться з тобою бути,
Але, нажаль, одна я. Без...
Як тяжко в цьому світі жити,
Коли оточують сліпі.
З твоїх долонь 'мартіні' пити
Я хочу, мрію! Але ж - ні...
Ти десь далеко. Де? Не знаю.
А може, на краю землі?
В солодких мріях, десь літаю,
Я там з тобою! А тут - ні.


Рецензии