Доля

Бачу я, бачу я,
Бачу я, бачу y,
Тобі і в очах  жаль,
Собі хочу колихань,
Бачу в ночах  дань,
Чашу ляху бажань,
Несе тугу по обрій,
Жене уху за мрій,
Мине на зустріч гам,
Мене на rich - і хам.
 
Бачу я, бачу я,
Бачу я, бачу you,
Have common sense,
Wave don't be dense.

Бачу я, бачу я,
Бачу я, бачу y,
Небі зорі колихаються,
В твоєї долі знаються,
Скажені пильнуються,
З-за межі аж чуються.

Бачу я, бачу я,
Бачу я, бачу you,
Seriously... trouble?
Lees, don't trouble.

Se detendre,
......et tendre.


Рецензии