Серпанок бузковий

Серпанок бузковий над нами пропливає
Над тамбуром зоря північна мерехтить
З дівчиною своїй я назавжди прощаюсь.
Кондуктор розуміє, й даремно не квапить.

Вдивляючись в мене, долонь мою тримаєш,
Від’їду я на рік, а може і на два,
А може й назавжди ти друга загублюєш –
Іще останній дзвін и уїжджаю я…

В останній раз «даруй» з коханих губ лунає,
Тривога й щирий сум в очах палахкотить.
Іще останній дзвін – і гомін замовкає,
І поїзд в далечінь бузкову улетить.

Серпанок бузковий над нами пропливає
Над тамбуром зоря північна мерехтить
З дівчиною своїй я назавжди прощаюсь.
Кондуктор розуміє, й даремно не квапить.


Рецензии
Экзотичный сиреневый туман)Я помню хорошо как звучала у вас песня про "попыхач"-здорово было)

Марина Даренская   24.03.2012 09:29     Заявить о нарушении