москал

Привіт "друзі" москалі,
як живеться вам в Москві.
Бо по інших регіонах
знаю пяниці одні.
                Узкоглазі наступають,
                бо все вміють і все знають.
                Чесно кажучи вони,
                більше роблять ніж всі ви.
Абрамович помагає
він і досі нефть качає.
Купив Челсі і Спартак,
й невгамується ніяк.
                Як там лисий поживає,
                в КГБ він процвітає.
                Тато Путінв його звуть,
                дуже строгий аж то жудь.
Тай Медвідь собі нічо,
гарно влаштувався.
Кажуть люди що його
розмір теж подався.
                Та нічо, мій дід Семен
                теж нічого був та вмер.
                Бо прокляті комуняки,
                кров всю випили собаки.
І великого й малого,
й дуже кволого й старого,
всіх грузили в товарняк,
й до сибіру на вапняк.
                А мій дідо в чому винен???
                Дурень з грузії прийшов,
                звався сталін
                піздабол ...
Якби я його зловив,
зуби вибив,поломив.
Я йому би всьо сказав
іза голод і підвал.
                На сльозах і на кістках
                був построєний ваш "дах".
                Тож тепер не обіжайтесь,
                якщо вас пішлю подальше.


Рецензии
Вот это вещь ты написал! жесть)

Федор Тэнович   09.11.2012 21:27     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.