Эшафот подмостков
Рампи запалюють сцену,
Артист на суд виводить,
В масках життя Мельпомену
Для вас П*єро заплаче
І засміється Мальвіна,
Танець часів і народів
Витворить Коломбіна
Всі ваші думи, мрії
Він пронесе крізь себе,
Сміх і любов, і сльози
Просто, зіграти треба
А за лаштунками сцени,
Чим нас не обливали,
Все мирське життя наше
Ви за нас догравали
Оплески, квіти, браво…
Весь світ-театр, вокзал?
На ешафоті підмостків,
Артист ще не все сказав
Свидетельство о публикации №111012706164