Нiчне
Як стрічка, стелиться рядок,
І сподівання визирають
Із жовтуватих сторінок.
На небі місяць ясно сяє,
Чомусь так хороше мені,
Мабуть, роплачусь, як спитаєш,
Кого я бачу уві сні.
Будинки сонно споглядають
На хоровод нічний зірок,
Мене від тебе відділяє
Один ненабраний дзвінок.
Легенько вітер тюль здіймає,
Відносить мрії у вікно,
Де чорним шовком ніч вкриває
Яскраве міста полотно.
Не видно світла у домівках,
Годинна стрілка догори,
Блокнотик, кава, дві листівки
І телефонні номери.
Не чутно зовсім гул трамваю,
Думки злилися в унісон,
Цієї ночі, сподіваюсь,
Потраплю в твій найліпший сон.
Свидетельство о публикации №111012500432