Одержима
І тиша зорі вже зніма...
О Боже! Де ж мої вітрила?
Душа без нього – як німа.
Мене не можна так забути –
Я рвуся в спогади щодня
Душа ж тепер в кайдани скута,
Сама з собою розмовля.
В ній повно радості і болю,
Печалі й горя, самоти.
Тепер сама себе неволю –
То й в серці стільки гіркоти!
Неволю спогадом далеким,
Терзаю, мучу і печу...
Візьми скоріш мене, лелеко,
З тобою в вирій полечу.
Я там загою свою рану,
Росою з зілля обмочу...
Крилатою від болю стану –
І знов до нього полечу.
Свидетельство о публикации №111012407922
І васильки цвітуть в житах
Лети над полем – вільний птах!
На крилах щастя знов літати
Лелекою… та скрізь літа
На білих крилах Любота!
Не треба в вирій відлітать…
Нина Рябинина 01.03.2012 19:16 Заявить о нарушении
Нина Рябинина 16.01.2015 19:20 Заявить о нарушении