Лист укра нського виборця
Шановні пани депутати!
Та годі ж з людьми загравати,
Точніше, відверто брехати.
Вже час вам додому-до хати,
А декому може й за грати.
Нема до вас більше довіри,
Лице загубили куміри:
І рядові, й командири.
А як же красиво співали,
Тоді, коли вас обирали,
А скільки чудес обіцяли...
Та тільки не трапилось дива,
І влада, як завжди, брехлива.
Балакати й чубитись може.
Що ж з нею робити нам, Боже?
Напевно ми винні самі,
Кого ж ми обрали, дурні?
А може зібратись всім миром
Й сказати фальшивим кумірам:
„Шановні пани депутати!
Обридло нам вас годувати,
Збирайтесь додому-до хати.
Свої поскладайте мандати
І в поле — хліби засівати,
Вугілля та газ добувати,
Будинки й мости будувати —
Країні борги віддавати.”
А нам залишилось чекати,
І знову когось обирати...
13 травня 2009 р
Свидетельство о публикации №111012404605
Виктор Королёв 27.02.2011 18:32 Заявить о нарушении
Наталья Матвеюк 27.02.2011 23:04 Заявить о нарушении