Байка
Коли в товаришах немає ладу,
Чи можуть іншим добру дати раду,
Тягнути будуть віз у різні боки.
Безглузді роблячи при цьому кроки.
Наш віз тому не їде, а гальмує,
Що між візницями розбрат панує.
Неначе всі вони добра бажають,
Та сенсу мало кроки їхні мають.
Той тягне вліво, другий тягне вправо,
А третій — в центрі— просто ловить гави.
Байкар російський влучну дав пораду:
Щоб їхав віз — шукать візницям ладу!
Свидетельство о публикации №111012404452