***

Січневі морози щіпали прохолодою,
Кришився і хрумтів легкий пухнастий сніг,
Як діва білолиця, зима світилась вродою,
Крутила завірюхою серед пустих доріг.

В чайовній наші бесіди, теплом сплітіння рук,
Твої грайливі погляди, як мріями з-під вій,
Усім думкам моїм луною буде відгук
Довершеним продовженням в душі твоїй.

24.01.2011


Рецензии