З Тобою все здолаю

Серця Ти повновладний Господар.
Ти мій вічний святий Ідеал.
Воля Божа нехай тільки буде,
Щоб Дух Божий в мені не згасав.

Духа сили, любові  і розуму
Дай здорового,Боже, мені,
Щоб служила Тобі, Богу вічному,
Й мала успіх в духовній борні.

Ти у світі усім володієш-
Ти Творець всемогутній, святий.
Стать такою, як хочеш, зумію-
Ти у цім допоможеш мені.

Знаєш серце моє щонайкраще,
І надії, і помисли, й мрії.
Голіаф той і лев - це домашнє,
Це: не хочу, не можу, не вмію.

Хочу, зможу й з Тобою здолаю
Все оте не Твоє, не потрібне.
Бо у серці я Господа маю;
Він могутній, надійний, всесильний.

Я Господнє дитя і не мають
Темні сили ніякого права
У моєму житті керувати:
Моє серце - Господня держава.

Тож прошу Тебе, Спасе Ісусе,
Будь Господарем серця мойого
Повновладним.Усе не з примусу
Я несу до престолу Твойого:

Всі турботи, тривоги, бажання,
Сумнів, розпач, надії  і болі,
Мрії, зустрічі і розставання,
Все життя і усю мою волю.

Все в Тобі й через Тебе існує.
Я також лиш з Тобою жить можу.
В серці Божа любов хай панує
З нею все я в житті переможу.

Алілуя! Творцеві осана
Й поклоніння Господньому Сину,
Що Він Духа Святого прислав нам,
Щоб ми в Господі були єдині!


Рецензии
Щиро дякую за твої файні вірші!
Привіт тобі з Подільського краю.

Генри45   20.03.2011 01:43     Заявить о нарушении