Примха
Хутро побите міллю – замість слів.
Замість зірок – зіниць вологі діри, -
Бо я, мій друже, гірко захворів.
Пекельна примха: відчуття свободи
В камінних скронях звабливих домів –
Малює непересічні розводи
Над звалищем пересічних голів.
Холодний піт, мов остогидлу їжу,
Пихає в простирадла щедра ніч. –
Ламаю вщент камінну кладку свіжу –
І знову зі стіною віч-на-віч...
07.09.2000
Свидетельство о публикации №111012200494
З теплом, Таніт.
Танити 14.04.2011 01:27 Заявить о нарушении
...дела? -весна! со всеми последствиями для не слишком уравновешенных! )))
Руслан Птуха 14.04.2011 10:00 Заявить о нарушении