Опаньки
На Марсі видно їх ступні,
Ось космонавт їх повернувся,
До камер щиро чізанувся
-Пан президент, ми самі-самі,
Привіт Вам з Марсу й Вашій мамі,
Всє вері-вел, та ми не ждали-
Мені здається, українці
До нас, на Марсі побували,
-Остынь, май френд,
Возьми вот, выпей
Земного, чистого вино,
Оставь хохлов, иц вери-вери,
В космосе слабая страна
У чому ж соль й ми так гадали,
Але коли до марсіян,
Ми на банкет в честь нас попали,
То гірко плакали потом:
Вони лигають самогонку,
Закуска: сало з часником
Свидетельство о публикации №111012103060