Сельские будни

Тихо в небі шепчуть зорі,
Верби плачуть, край ставка,
У колгоспі "Дайте волі"
Вся робота затиха

Весь замучений, в пилюці,
Тракторист іде Семен,
В боці коле, дзвенить в вусі,
І є ще один момент,

Цілий день, в позі не лотосс,
Галя бараки сапала,
Ну вже так нашарувалась.
Ледве на ногах стояла

Щось швиденько наварила,
Щоб Семен поїв з роботи,
І швидесенько до ліжка:
Дуже спати вже охота

Всі ми люди, всі не вічні,
Мусим далі жити:
Трактор, грядка,треба й в ліжку,
Щось сім*ї робити

І Семен вперіщив жару,
Доходить до точки
-Я вже все, а ти, Галинко,
-Ні, ще три рядочки...


Рецензии