Таки Адесса

Пляж "Аркадія",
Одеське сонечко дзвенить,
Молода, гарнюча дівка,
В чому мати народила,
На спині лежить,
Поза всім давно відома,
Не тушуйсь, мій друг,
Одна нога строго север,
Друга-строго юг,
Йшов крижопільський мужик,
Стовбом зупинився,
Де зійшлись мередіани,
Туди задивився,
Тіло пре, в очах аж темно,
Як Заброді хата,
Та невже, таке добро,
Може пропадати.
Тухлі скинув, штани скинув,
Все це в попихах,
І до діла, як лишився,
Лиш в одних носках,
Він міняв север із югом,
З западом восток,
Аж носки протер на п*ятах,
Бідний до дірок,
Встав щасливий,
Обтрусився, натягнув труси
-От спасибі тобі, мила
-Здоровий носи


Рецензии