Меланхолическое
Нема тепла в руках зовсІм байдужих.
Згашу у серці пристрасний вогонь
Побігавши по вранішніх калюжах.
У море власних сліз вночі пірну,
Та знАйду сили вилізти й зігрітись,
І може проживу іще весну
Перетворившись в березневий місяць.
Стискаю пальцями старі фотокартки,
Дивлюсь їх, щоб згадать своє обличчя.
Невже його забув тепер і ти,
Як забувають втрачене сторіччя?
Адже... Весна холоне в тебе на руках,
Збігає вщерть водою крижаною.
Останній подих щезлий у пітьмах
Цієї ночі щез разом зі мною…
Свидетельство о публикации №111012000273
Олег Хельгин 04.06.2011 01:39 Заявить о нарушении