Ночь
Таку спокійну, лагідну й казкову,
Співай пісні їй ніжним тихим словом
На темних вулицях, серЕд пустих узбіч.
Ти можеш напоїти ніч сльозою
Одною лиш, та вистачить сповна,
І легкий присмак: пряний і медовий
Замінить пляшку кращого вина.
Не вЕрнуться пісні мої додому,
Загубляться у безлічі зірок,
Злетять у темний простір невідомий,
Бо вже до ранку залишився крок...
Свидетельство о публикации №111012000255
Олег Хельгин 04.06.2011 01:32 Заявить о нарушении