Музыкальные эскизы

Piacevole

   …вечір  фотографує  сновидіння,  дзвенить  у  вухах
немов  під  час  нагорної  проповіді.
   тиша  слухає  музику  моїх  снів,
яка  лунає  зі  старої  каплиці.
   мені  так  часто  сниться  музика!
я  заплющую  очі  і  сама  стаю  скрипкою.
   музика  –  відображення  волі,
її  не  можна  скорити,  їй  можна  тільки  віддатися…

Maestoso

   …яблука  розбрату  вже  достигли  на  яблуні,
нас  засудили  на  смерть  прописними  істинами,
   але  хто  ж  нам  сказав  що  ми  усі  помираємо?
деякі  живуть  довше  ніж  в  книжках  написано…


Тeneramente

   …кімната  захлинулася  ароматом  фрезії,
за    вікном    гуде    весняний    дощ,
   музика    торкається    душі
ніжно,    з    кожним    звуком    ще    ніжніше...
   вальс    із    дощових    крапель.    що    може    бути    приємніше?

Adagio

   …ніч  лунає  в  усіх  кутках  церкви
торкається  вівтаря  у  стилі  бароко,
   заповнює  всі  порожнини,  з’їдає  нефи
єдине  що  вона  не  може  затьмарити  –  шматочок  світла,
   що  звучатиме  вічно…


Рецензии
Аудіяльність у поезії - краса, бож і слово аудіяльне..., але вловити красу... дуже і дуже складно...тобі вдалося...

Олег Хельгин   04.06.2011 01:41     Заявить о нарушении