Перлина

Заплющу очі і порину
В солодкі спогади свої,
І світлим поглядом окину
Прекрасні обриси твої…

Троянда в серці коливає,
Весняні погляди у сні,
Любов у серці запалає,
І знов горять палкі вогні…

Моя кохана, люба, ніжна,
Милуєш знов моє життя,
І як перлина білосніжна,
Ти знов освітлюєш буття!


Рецензии