Свята молитва! Украинский язык...

Ангел Спаситель життя мій,
Ти йди в дорозі зі мной.
Я смиренний, пристрасть геть,
Я з тобою, я перед тобою,
Без тебе в дорогу ніколи,
Без тебе я нікуди,
Буде так тепер завжди,
Душу мені ти заспокой,
Гріх тягнуть геть...
(Буду молитву эту петь)!

Ангел Спаситель Віри мій,
Ти зі мною і я з тобою,
Світ наповнений красою,
Як сьогодні, так завжди,
Без тебе я нікуди,
Без тебе в дорогу ніколи,
Буде так тепер завжди,
Совращеніе передо мною,
Гріх тягнуть геть...
(Буду молитву эту петь)!


Рецензии