Вiд себе не втечеш

Чому тут знову лиш нещастя?
Чом не приходить новий день?
Піймати би опале листя
Набрати б його повних жмень.
Піти із ним кудись далеко,
Де тепло, гарно, де весна.
І стало б тоді зовсім легко
Забути, що таке зима.
Тоді б вдалось все відновити,
І розтопило б сонце лід,
І листя знову змогло б жити,
І більше би не було бід...

Якби ж втекти...


Рецензии
Гарненький вірш!
З повагою.

Владислав Похилый   10.02.2011 13:01     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.