Обережно, дверi зачиняються

Я поїду на наступному потязі,
Я стоятиму на приємному протязі,
Я дивитимусь на пащу тунелю
І шукатиму закінчення стін і початок стелі,
Я чекатиму другого раунду
В андеграунді.


Рецензии