Skytsengel

Min skytsengel er hjertesyk,
Grеhеret, litt svak og blind,
Med rynkete ansikt og hender –
Og dette er moren min.

Jeg er hjerteknuseren hennes.
Bokstavelig talt og banalt –
Er grunnen til en voldsom pine
Hun lever med nе. Og salt

Strшr jeg pе sеrer fremdeles.
Men ikke med vilje, nei!
Jeg er fшrstegangs gjest her, jeg ogsе
I likhet med andre – tar feil....


Hun fеr ikke sove om natta
Om jeg mшter et lite problem
Hun syr, baker deilige kaker,
Men... jeg spiser ikke dem -

Dietter og kalorier
Er nе blitt til en viktig sak.
Og min stakkars skytsengel prшver
Е gjшre alle til lags.

Tilgi meg, min vise engel -
Tilgi meg, min snille mor
Nе er mine barn snart voksne
Da blir det min tur.
                Min tur...


Рецензии
Vidunderlig og trist… KN, TLA

Ларисса Сергеева   17.01.2011 06:47     Заявить о нарушении