Застiлля
Щоб шматочками лежало
На скоринці, з часником
До обіду з борщиком.
Ще вареники в сметані
Із грибами (ой жадані).
А іще пухкі галУшки
До смачнесенької юшки,
І ковбаску кров’яну,
І пампушку запашну,
Варенухи щоб налити,
Та узварчиком запити...
Свидетельство о публикации №111011604265
Татьяна Фролова Донбасс Россия 16.05.2012 11:56 Заявить о нарушении